Anasayfa / Blog / Bayramda Kapadokya Hava Durumu Nasıl Olacak?

Bayramda Kapadokya Hava Durumu Nasıl Olacak?

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Ramazan Bayram'ına az bir süre kaldı. Bölgeden aldığımız bilgilere göre oteller büyük oranda dolu. Eğer Bayram tatilinizi Kapadokyada geçirmeyi düşünüyorsanız hem otel hem de ulaşım için elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyorum.

Bayramda hava durumunu inceledim. Bayram boyunca hava bulutlu ve parçalı bulutlu olarak tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı da gündüz 25 derece dolaylarında olacak. Kapadokya vadilerini güneş altında gezmek çok sıkıntılı olduğu için hava gezi için oldukça uygun. Pazar veya Pazartesi günü yağmur yağma ihtimali var. Bu durumu dikkate alarak Pazartesi gününü yeraltı şehirleri, Avanos çanak atölyeleri, müzeler gibi kapalı yerleri gezmeye ayırabilirsiniz. Gezileriniz sırasında çok kalın giyinmenize gerek yok ancak acil durumlar için yanınızda mutlaka giyecek kalın giysiler bulundurun. Kapadokya bölgesinde bu mevsimlerde hava sıcaklıklarında ani değişimler olabilir. 

Gece hava sıcaklığı oldukça düşük olacak. Eğer kaldığınız yerde şömine varsa gece şömine keyfi yapmak için güzel bir fırsat. Eğer gece gezmeyi düşünüyorsanız yine dikkatli giyinmenizi tavsiye edeceğim.

Bunun dışında eğer önceden incelemediyseniz gezileriniz sırasında yanınızda bulunması gerekenler sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca aşağıda meteoroloji 'nin Kapadokya bölgesi için anlık hava durumu tahminini görebilirsiniz.

kapadokya hava durumu

Ben de bayram tatilimi Avanos'ta geçireceğim. Fırsat bulursam site için incelemeler hazırlamaya devam edeceğim. Hava nasıl olursa olsun hepimize mutlu ve güzel bir bayram tatili diliyorum.

cemal kullanıcısının resmi

avanosta yağmur kar kırcı olsun çok istiyorum

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi