Anasayfa / Blog / Bir Günlük Kapadokya Gezisi

Bir Günlük Kapadokya Gezisi

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 352.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kapadokyaweb.com/public_html/sites/all/modules/adsense_injector/adsense_injector.module on line 35.

Kapadokya her dini bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da yine yoğun talep görüyor. İyiden iyiye kış mevsiminin kendine göstermeye başladığı şu günlerde Kapadokya gezisi bahar aylarına kadar son bir gezi fırsatı olabilir. Aldığım e-posta mesajlarına bakılırsa birçok ziyaretçimiz Kapadokya'nın bir günde gezilip gezilemeyeceğini ve gezilirse nasıl gezebileceğini soruyor. Bu aslında Kapadokya'lı olduğumu bilen herkesin sık sorduğu bir soru. Elbette buna vereceğim cevap belli ama yine de bir gün için bile olsa gelmek isteyenler varsa eski blogumdan Bir Günlük Kapadokya Gezisi başlıklı yazımı okuyabilirler.

Ziyaretçi kullanıcısının resmi

mükemmeldi vay
vay vay

Furkan kullanıcısının resmi

01.06.2011 Çarşamba tarihinde MALATYA Fethi Gemuhluoğlu AÖL Kapadokya'da olacak.

Ziyaretçi kullanıcısının resmi

nisanda ankara mamak okulu kapadokyada olacak

Yeni yorum gönder

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler.
  • Bu bölümden ekleyeceğiniz adreslere rel="nofollow" ibaresi eklenecektir.

Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi